Hoe mensen beter horen zonder bezoek aan de audicien

 

Het geheim van beter verstaan 

Qubi is zo klein dat het volledig in je oor verdwijnt. Heel discreet, maar ook een uitdaging voor de bediening. Hoe zorgen we dat mensen de batterijen gemakkelijk kunnen vervangen? Hoe zet je het toestel aan en uit? 

Online

Het online kunnen bestellen van Qubi maakt het laagdrempelig voor mensen met beginnend gehoorverlies. Omdat het eerste gebruik best spannend kan zijn is een goede begeleiding essentieel. Het uitpakken en in je oor stoppen van het product verdient extra aandacht.

Zo groot als een pinda

Hoe kleiner hoe minder zichtbaar, maar ook lastiger te bedienen. Voor zowel de oudere doelgroep als de jongere is een eenvoudige bediening noodzakelijk.

Onzichtbaar

Voor een discreet dagelijks gebruik is het van belang om het product blind te kunnen gebruiken. Precies wanneer jij het nodig hebt en zonder dat iemand het merkt.

 

 Het product

De gepatenteerde SmartCase 

Diverse functies zoals het uitschakelen van Qubi worden opgelost in de SmartCase. Daarmee blijft Qubi klein en veilig zonder opoffering van gebruiksgemak. 

 

 

 

 

Alles bij je, altijd

De SmartCase bevat 2 Qubi's, 2 reserve batterijen en meerdere soft-tips. Alles dat je onderweg nodig hebt.

Bediening

Een grote schakelaar is opgenomen in de SmartCase om de 2 Qubi's aan en uit te schakelen. Tevens kunnen hiermee de batterijen worden vervangen.  

Mechanisme

Het werkings-mechanisme is volledig gemaakt van kunststof. Losse onderdelen zoals veertjes zijn daardoor overbodig. Dit houdt de kostprijs laag en is eenvoudig te assembleren.

 

Impact

Hoge waarde, lage kosten

Door slim ontwerp is de SmartCase te produceren tegen zeer lage kosten. Desondanks heeft het een hoogwaardige uitstraling en grote functionele waarde voor de gebruiker.

Impact in numbers:

- 4 eenvoudige kunststof onderdelen
- Kostprijs minder dan € 1,00-

IF Design Award 2017

 

 

Qubi neemt een bescheiden plek in tussen je smartphone en laptop 

Qubi is een onderdeel van een actief dagelijks leven. Elke associatie met een hulpmiddel is weggenomen. Hierdoor krijgt het product een waardevolle betekenis voor de gebruiker. Het helpt je, maar zonder stigma.