Hoe mensen beter horen zonder bezoek aan de audicien

 

Het geheim van beter verstaan 

Qubi is zo klein dat het apparaatje volledig in je oor verdwijnt. Heel discreet, maar ook een uitdaging voor de bediening. Hoe zorgen we dat mensen de batterijen gemakkelijk kunnen vervangen? Hoe zet je het toestel aan en uit? 

Online

Het online kunnen bestellen van Qubi maakt het laagdrempelig voor mensen met beginnend gehoorverlies. Omdat het eerste gebruik best spannend kan zijn, is een goede begeleiding essentieel. Het uitpakken en in je oor stoppen van het product verdient extra aandacht.

Zo groot als een pinda

Hoe kleiner hoe minder zichtbaar, maar ook lastiger te bedienen. Voor zowel de oudere als de jongere doelgroep is een eenvoudige bediening noodzakelijk.

Onzichtbaar

Voor een discreet dagelijks gebruik is het van belang om het product blind te kunnen bedienen. Precies wanneer jij het nodig hebt en zonder dat iemand het merkt.

 

 Het product

De gepatenteerde SmartCase 

Diverse functies zoals het uitschakelen van Qubi en het vervangen van de batterijen worden opgelost in de SmartCase. Daarmee blijft Qubi klein en veilig zonder opoffering van gebruiksgemak. 

 

 

 

 

Alles bij je, altijd

De SmartCase bevat twee Qubi's, twee reservebatterijen en meerdere soft-tips. Alles wat je onderweg nodig hebt.

Bediening

Een grote schakelaar is opgenomen in de SmartCase om de twee Qubi's aan en uit te schakelen. Tevens kunnen hiermee de batterijen worden vervangen.  

Mechanisme

Het werkingsmechanisme is volledig gemaakt van kunststof. Losse onderdelen zoals veertjes zijn daardoor overbodig. Dit is eenvoudig te assembleren en houdt de kostprijs laag.

 

Impact

Hoge waarde, lage kosten

Door slim ontwerp is de SmartCase te produceren tegen zeer lage kosten. Desondanks heeft het een hoogwaardige uitstraling en grote functionele waarde voor de gebruiker.

Impact in numbers:

- 4 eenvoudige kunststofonderdelen
- Kostprijs minder dan € 1,-

IF Design Award 2017

 

 

Qubi neemt een bescheiden plek in tussen je smartphone en laptop 

Qubi is een onderdeel van een actief dagelijks leven. Elke associatie met een hulpmiddel is weggenomen. Hierdoor krijgt het product een waardevolle betekenis voor de gebruiker. Het helpt je, maar zonder stigma.