Als ontwerpers in een maakbare wereld geloven we in betekenisvolle producten.
Met onze liefde voor techniek, ons gevoel voor gebruiksbeleving en ons oog voor detail maken we het verschil. 
We houden van complexe uitdagingen met simpele oplossingen. 

Ook batman heeft zijn batcave

We trekken er graag op uit, nieuwsgierig naar nieuwe markten, mensen, technieken.
Eenmaal terug in onze studio schetsen, bouwen en testen we onze ideeën tot we onszelf en anderen verrassen.

We denken om

De mens geeft betekenis aan een product en niet andersom. We zoeken verassende associaties en ontdekken zo kansen voor krachtig ontwerp. Kijk met ons mee door deze bril, en zie ineens wat eerder onmogelijk leek. 

 

We spelen

Weet je nog toen je vroeger de hele dag kon spelen aan het ultieme bouwwerk, met kriebels in je buik? Gek genoeg is er bij ons weinig veranderd. Dubbel geluk, want wanneer we spelen met een uitdaging komen we tot de meest waardevolle ideeën.

We nerden

Kom langs en je ziet ons 3D-printen, solderen, 3D-tekenen, noem maar op. We zijn gek van techniek en hebben een breed arsenaal aan 'tools' tot onze beschikking om elk project vorm te geven.


 

Marco en Wouter,
een uniek duo

Marco en Wouter zijn het hart van bananagun.
Twee jeugdvrienden die als jonge broekies al samen de grenzen opzochten van K'NEX, boomhutten en computergames. Zet ze los van elkaar en een ontwerp maakt meters. Zet ze samen aan het werk en bam: de perfecte blend tussen techniek en beleving. Want een product kan meer zijn dan alleen zijn functie.

 

Marco van Leeuwen

Product Designer 

Marco is een visueel denker. Liever begint hij met tekenen dan nog langer over een onderwerp te praten. Van het visualiseren van een uitdaging of gebruikscontext tot het krachtig verbeelden van ideeën en concepten. 

Marco maakt producten vanzelfsprekend, herkenbaar en desirable. Want hoe sterker de identiteit van een product, hoe groter de impact.

 

Wouter Horstink

Electro-Mechanical Designer

Wouter is een structureel denker met een zeldzame combinatie van technische know-how en creatief vermogen. Zijn oplossingen zijn gericht op het verbeteren van de productbeleving en het versnellen van projecten.

Wouter spot feilloos de risico's en kent geen uitdaging zónder functionele oplossing. Producten moeten werken, op alle vlakken.

 

 


It takes a village to
realize a product.

Producten realiseren doen we met een zorgvuldig geselecteerd team van professionals. Met dit team zetten we
elk ontwerp om tot volledig product zodat ze - gecontroleerd en wel - op een pallet bij onze
klant worden geleverd. Maar wees gerust, je blijft altijd persoonlijk contact houden met Marco en Wouter, van A tot Design.