Als ontwerpers in een maakbare wereld geloven we in betekenisvolle producten.
Met onze liefde voor techniek, ons gevoel voor gebruiksbeleving en ons oog voor detail maken we het verschil. 
We houden van complexe uitdagingen met simpele oplossingen. 

Ook batman had zijn batcave

We trekken er graag op uit, nieuwsgierig naar nieuwe markten, mensen, technieken.
Eenmaal terug in onze studio schetsen, bouwen en testen we onze ideeën tot we onszelf en anderen verrassen.

We denken om

De mens geeft betekenis aan een product en niet andersom. Iedereen heeft (on)bewuste associaties met de wereld om zich heen en hier liggen kansen voor krachtig ontwerp. Kijk met ons mee door deze bril, en we zien ineens wat eerder onmogelijk leek. 

 

We spelen

Weet je nog toen je vroeger de hele dag kon spelen, met kriebels in je buik, aan het ultieme bouwerk. Gek genoeg is er bij ons weinig veranderd. Dubbel geluk dat echt goede ideeën pas ontstaan door te spelen met de uitdaging. 

We nerden

Kom langs en je ziet ons 3D-printen, solderen, 3D-tekenen. We zijn gek van techniek en hebben een breed arsenaal aan 'tools' tot onze beschikking om elk project vorm te geven.


 

Marco en Wouter,
een uniek duo

Marco en Wouter zijn het hart van bananagun.
Twee jeugdvrienden die als jonge broekies al samen de grenzen opzochten van knex, boomhutten en computergames. Beide hebben ze hun eigen specialisme en manier van denken, samen zijn ze sterk in projecten waar techniek samenkomt met beleving.

 

Marco van Leeuwen

Product Designer

Marco is een visueel denker. Liever begint hij met tekenen dan nog langer over een onderwerp te praten. Van het visualiseren van een uitdaging of gebruikscontext tot het krachtig verbeelden van ideeën en concepten, 

Marco maakt producten vanzelfsprekend, herkenbaar en desirable. Want hoe sterker de identiteit van een product, hoe groter de impact.

 

Wouter Horstink

Electro-Mechanical Designer

Wouter is een structureel denker met een zeldzame combinatie van technische kennis en creatief vermogen. Zijn oplossingen zijn gericht op het verbeteren van de productbeleving en het versnellen van projecten. Zijn technische know-how is het middel.

Wouter spot feilloos de risico's en kent geen uitdaging zonder functionele oplossing. Producten moeten werken, op alle vlakken.

 

 


It takes a village to
realize a product.

Producten realiseren doen we met een team van professionals. Met dit team zetten we
elk ontwerp om tot volledig product zodat ze - gecontroleerd en wel - op een pallet bij onze
klant worden geleverd.