Onze tools

Wij creëren en valideren innovatieve, fysieke gebruiksproducten. En dit is hoe we dat doen:

1. Ontwerp onderzoek

Een ontwerp komt niet uit de lucht vallen. Het begrijpen van het bedrijf, de markt en de gebruikscontext is essentieel. Hoe beter we de uitdaging begrijpen, hoe effectiever de ontworpen oplossingen.

2. Idee vorming

Kansen voor slim ontwerp spotten we door te exploreren. Schetsen is daarbij een essentieel middel. Realistische concept visualisaties gebruiken we om de beste opties met elkaar te vergelijken.

3. Bewijs van het ontwerp

Elke innovatie brengt onzekerheden met zich mee. Daarom zijn technisch bewijs en markt evaluatie essentieel. In ons ontwerp-lab ontwikkelen we prototypes en voeren we testen uit om risico’s 1 voor 1 weg te nemen.

4. Integraal Ontwerp

Het integraal ontwerp bevat alle aspecten van het uiteindelijke product in een digitaal CAD ontwerp. Hiervan maken we een volledig functionerend prototype dat niet van het eindproduct is te onderscheiden.

5. Ontwerp voor Productie (DFM)

Hoewel het hele proces draait om de afstemming met productie, zorgen we in deze laatste stap daadwerkelijk voor de realisatie. Aan het einde van deze fase staan de producten bij de klant op de stoep.

Benieuwd wat Bananagun voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem contact met ons op!